Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
ЗЪБОБОЛ (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Най-простата рецепта: приготвя се гъста отвара от конски босилек, жабурка се с горещата течност от страната, където е болният зъб. Повтаря се няколко пъти.
Тънко парче прясна сланина се слага между болния зъб и бузата. Оставя се за 15–20 минути. Болката утихва за дълго.
В ухото от страната на болния зъб се слага добре измито коренче живовляк. След половин час болката минава и също така — за дълго.
Листа от малина, дъб или орех, плюс мента (в равни количества) се нарязват на ситно, слагат се в бутилка, заливат се с горещ винен оцет и се оставят за три дни. С тази настойка се жабурка болният зъб. Добре е да се използва настойката за укрепване на зъбите и за премахване на лошия дъх.
Нарязва се на ситно една голяма скилидка чесън, увива се в чиста марля, слага се на китката на ръката от страната на болния зъб. Стегнато се бинтова. Болката изчезва бързо и за дълго.
ИЗТОЧНИК:

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)


Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин