Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
ПРИ АНЕМИЯ (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Много добри резултати се получават при лекуването с чесън. 300 грама обелен чесън се заливат със спирт, слагат се в затворен съд, настойката се прави три седмици. Пият се по 20 капки от настойката с мляко или вода три пъти дневно. Още една рецепта. 200 грама свинска мас, 200 грама масло, 200 грама мед се смесват и се разтопяват на горещ котлон, като се разбъркват през цялото време. Три-четири пъти дневно се пие по една чаена лъжичка с горещо мляко или със силен горещ чай.
 ИЗТОЧНИК:

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)

Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин