Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
РЕВМАТИЗЪМ И РАДИКУЛИТ | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
400 грама дървени стърготини се слагат в платнена торбичка, поставят се в тенджера и се варят 30 минути. Отварата се излива във ваната, до половината напълнена с гореща вода, толкова гореща, колкото можете да издържите. Сяда се във ваната, която покривате с плътен плат, като оставяте отвор само за главата. Седи се дотогава, докато водата не стане топла. Стърготините съдържат много полезни вещества и етерични масла. Те добре проникват в порите, проявявайки големи лечебни свойства. Вана с дървени стърготини се препоръчва да се прави преди лягане. Вече след втората-третата процедура настъпва облекчение, болките изчезват.
ИЗТОЧНИК :

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)

Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин