Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
НЕРВИ,СЪРЦЕ,ПРЕКОМЕРНА ВЪЗБУДА | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
 Рецептите за отвари са няколко. Вземете борови иглички, клонки и шишарки, накиснете ги в студена вода, колкото да ги покрие, оставете ги да врат половин час, а после нека стоят 12 часа. Отварата трябва да бъде кафява на цвят. Сипвайте я в умерено гореща вода — половин литър за вана, една четвърт — за крака. Много добре е да се добави във ваната отвара от корени на валериана. Това премахва главоболието, болките в сърцето, понижава кръвното налягане. Опитайте да правите бани с отвара от лайка, листа от орех. Тези отвари се приготвят по същия начин, както и отварата от борови иглички, клонки и шишарки. Само не е нужно настойката да се прави толкова часове.
ИЗТОЧНИК :

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)

 
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин