Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
БОЛКИ В КОЛЕНАТА-РЕЦЕПТА НА ЛЕЧИТЕЛЯ ПЕТЪР ДИМКОВ | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Ако  сутрин при събуждане се чувстваме сковани и така ден след ден все по-често се чувстваме малко по-сковани докато започнат коленете ни да „пукат” и да ни болят, когато ставаме от леглото. Това се получава при повечето хора.
Възможно е това да е причинено от дегенеративен артрит, обикновено претоварване или предупредителни знаци за друго заболяване. Обикновено артрита се получава от натрупването на вещества следствие на преработката на храната, от силен стрес, простуда и други.
Набавяте си диви кестени, но да не са наранени, настъргвате ги и ги слагате в буркан, който наливате догоре с камфоров спирт. След това го затваряте много добре и го оставяте на прозореца на слънце. На шестия ден трябва да отворите буркана и да добавите една чаена лъжичка нишадър и една чаена лъжичка рафинирана сяра (купува се от аптеката). С така приготвената смес намазвате болните стави с разтриване. Необходимо е да прилагате многократно до напълно преустановяване на болките.
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин