Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
ЛЕЧЕНИЕ НА ХИПЕРТОНИЯ 3 РЕЦЕПТИ | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
ПЪРВА РЕЦЕПТА
Смесете две чаши сок от червено цвекло, 250 г мед, един лимон, 1.5 чаши сок от червени боровинки, 1 водна чаша водка. Разбъркайте хубаво и съхранявайте в запушена стъклена бутилка на хладно. Взема се по една супена лъжица три пъти на ден един час преди ядене.

ВТОРА РЕЦЕПТА

Вземете чаша сок от моркови, чаша сок от цвекло, половин чаша сок от червени боровинки, половин чаша спирт или водка, чаша мед. Приготвя се настойка, която трябва да престои на тъмно три денонощия. Взема се три пъти дневно по една супена лъжица.

Чаша настърган хрян се смесва с чаша сок от моркови, чаша мед и сока на един лимон. Разбърква се хубаво с дървена лъжица в стъклен или здрав емайлиран съд. Пресипва се в буркан и се държи в хладилника. Приемът е по една чаена лъжичка три пъти дневно час преди хранене.

ТРЕТА РЕЦЕПТА

 Сок от цвекло се смесва с мед в пропорция 1:1. За хипертониците е добре да изпиват от сместа една чаша дневно, разделена на четири приема, в продължение на седмица. През следващите четири дни не се яде нищо – пие се само зелен чай и прясно мляко, и три пъти на ден се приема по цяла чаша от цвеклово-медената смес. Който е решил да приложи това лечение трябва да е наясно, че ще получи разстройство – но това не бива да го безпокои. Така организмът се освобождава от токсини и холестеринови плаки. През следващите дни ще настъпи подобрение в самочувствието, стойностите на кръвното налягане ще се нормализират.
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин