Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Болки в коляното -оцет и яйце | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
- Взема се 1 бурканче от лютеница и се напълва 3/4 с оцет независимо какъв е.
 
-В оцета се поставя 1 сурово яйце с черупката.

 -След 5-6 дни черупката отпада от яйцето.

-Изважда се яйцето без черупката,разцепва се ципата.Тя се изхвърля с белтъка,а жълтъка  се връща обратно в оцета и се разбива добре.

-Добавя се 1 шишенце/80 мл./терпентиново масло /от аптеката/и се  разбива добре.Получава се бяло мляко ,миришещо на терпентин.Всяка вечер се капват по 10-15 капки на ръката и се разтрива болното място  2-3 пъти.Кожата поема разтвора ,сред което се слага вълнено парче и се  прави превръзка.Процедурата се повтаря докато болките отзвучат.
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин