Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Лечение на хемероиди ,кожни проблеми,брадавица с Змийско мляко | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
При лечение на хемороиди и затруднено уриниране се препоръчва запарка от змийско мляко във двеста грама вода. Ако вземете две – три растения (целите направо с корените) и ги измиете добре и след това ги сложите в една кана за вино, която в последствие да напълните с вино и изчакате четири – пет часа, ще получите перфектното лекарство срещу жълтеница. Ако имате много силно окосмяване по лицето, ръцете или краката ви препоръчваме да мажете местата с пресен сок от билката. Най-лесно е да добиете такъв сок като вкарате цяло растение змийско мляко в сокоизтисквачка и го изцедите.
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин