Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
АСТМА -Рецепта на Петър Дънов | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
стмата е детско страдание, което напоследък се среща все по-често и в много случаи се дължи на алергия. Когато забележат при детето задух или пък свирещи шумове при вдишване, родителите трябва да го заведат незабавно на лекар, който определя терапията. Но и тук има домашни средства, които могат да подпомогнат разумно лечението след консултация с лекаря.

Комбиниран чай от бъз и подбел
Този чай все повече се прилага при астматиците. След прилагане на чая, астматичните пристъпи не само стават по-редки, но и не протичат така бурно.

-Цвят от бъз -20,0

-Листа от подбел -15,0

-Плод от резене -5,0

• Употреба: 1 пълна чаена лъжичка от тази смес се залива с 1/4 литър вряща вода, запарва се 10 мин.и се подслажда с 1 чаена лъжичка мед. От чая накарайте детето да пие сутрин и вечер по 1 чашка. (Диабетиците да не подслаждат!).
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин