Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
При мигрена-рецепти и билки (http://narodnirecepti.blogspot.com/) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Жълт кантарион (отвара)
Оставате една супена лъжица от билката в чаша вода (250 ml.)да ври за около 15 минути. Прецедете и пийте от отварата по половин чаша 3 пъти на ден.
Бял равнец (чай)
Вземете една супена лъжица от билката и поставете в съд 300ml с вода. Оставете за около 10 минути да престои и прецедете. Пийте докато чаят е топъл, но не повече от 2 чаши на ден.
Маточина (настойка)
Вземете половин супена лъжица от билката и залейте с чаша гореща вода. Оставете така залятата смес да престои около 30 минути. Вземайте по една, две супени лъжици, 6 пъти на ден.
Иглика (чай)
Вземете една супена лъжица цветове от иглика и залейте с чаша гореща вода. Оставете за около 15 м. и прецедете. Пийте чаят докато е горещ, но не повече от 2 чаши дневно.
Валериана (корени)
Вземете  1 с. л  смлени корени от валериана, залейте с 250 ml. вода и оставете за 15минути да поври на водна баня. Снемете от огъня и оставете да престои за около 10 минути. Вземайте по 1 с.л три пъти дневно.
Липов цвят (отвара)
Поставете супена лъжица липов цвят в 250 ml. вода да поври около десет минути.  Прецедете и пийте по няколко пъти дневно.
Розмарин
Вземете няколко сухи листа от розмарин и ги залейте с чаша гореща вода, покрийте чашата и оставете да престои за 10 минути. Прецедете и пийте по няколко пъти дневно.
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин