Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
При разширени вени-съвет и рецепти с зехтин,дъбова кора,орехови листа и други | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Приготвя се мехлем от дъбова кора, орехови листа, риган и зехтин. Билките се редят в тенджера (не повече от 3/4 от обема на тенджерата) и се заливат със зехтин. Вари се на водна баня на слаб огън 2 часа. След изстиване се прецежда. Течността се хвърля, а сгъстената маса се втрива леко в разширените вени.

За да се избегнат разширени вени и разтягания на кожата при бременност
По време на бременността, а и след раждането да се масажират леко със зехтин гърдите, стомаха и бедрата, а също така и краката отдолу нагоре.

Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин