Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
При изгаряния-рецепти/съвети със зехтин,жълт кантарион и други | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Изгорените места да се мажат леко със зехтин. Изгореното заздравява много бързо, ако се маже с извлек от жълт кантарион, киснат в зехтин поне 20 дена на слънце. Същият извлек, а и чист зехтин, помагат и при слънчеви изгаряния.

При рани от изгаряне помагат и компреси с извлек от бял равнец със зехтин. Приготвя се по същия начин, както с жълтия кантарион.
Болки в ухото
1/4 чаена лъжичка зехтин се затопля и се сипва в ушния канал, като се проверява маслото да не е много горещо. Слага се памуче в ухото и се завива с топъл шал.

Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин