Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Рецепти за лечение на бронхиална астма със зехтин- (www.zdravno.bg) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Смесват се 300 г зехтин, 300 г прясно изцеден сок от лимони и 2 г твърд камфор. Сместа се налива в тъмна бутилка и се държи на хладно. Преди употреба се разклаща. 3 пъти дневно 30 минути преди хранене се пие по 1 малка ракиена чашка. Изпиват се 4-5 дози. Лечебният ефект е по-добър, ако се направят и 10 пъти вентузи - по 1 път седмично в еднакъв час.
Приготвя се 250 г пеплява вода, като се изгаря чиста дървесина от дъб - кората и сърцевината. 1 равна супена лъжица от пепелта се разбърква с 1 и 1/2 чаена чаша вода и се вари 1 минута. След утаяването се прецежда през 4-5-пластова марля. Към водата се прибавят 250 г чист пчелен мед, най-добре, майски и 250 г зехтин. Сместа се разбива добре и се налива в стъклена бутилка. Държи се на тъмно и хладно. Приема се по 1 супена лъжица 3 пъти дневно преди хранене. По време на лечението не се вземат никакви лекарства. При нужда се повтаря след седмица. Сместа почиства невероятно добре дробовете.
Смесват се 100 г зехтин, 100 г пчелен мед, 100 г мастика и 1 малко парче настърган хрян. Приема се само сутрин - по 1 супена лъжица.
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин