Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Билки за премахване на болката-(http://narodnirecepti.blogspot.com/) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Още в древни времена хората са търсили чрез растенията средство за повлияване на функциите на централната нервна система, за премахване на неприятните изживявания и болката, за повишаване на умствената и физическа работоспособност, за лечение на нервни и психични заболявания.

Едни от най-силно действащите лекарства и отрови са алкалоиди, получени от растения. Достатъчно е да изброим морфина, никотина, кокаина, стрихнина, кофеина, атропанина и др.Те не са растения за "домашна употреба". Много от тях са отровни и силно действащи дроги. Съществуват и билки с по-меко действие.

Едни от тях се използват за лечение на невротични състояние с повишена възбудимост, безсъние, безпокойство, невротично главоболие, напрегнатост. Други лечебни растения възбуждат централната нервна система, повишават нейния тонус, подобряват умствената и физическа издръжливост, подобряват настроението.

Дилянката например има успокояващо действие върху централната нарвна система.
Дяволската уста успокоява също централната нервна система, действа противогърчово и забавя сърдечния ритъм.

източник: в. Доктор
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин