Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Билки за паническо разстройство (http://narodnirecepti.blogspot.com/) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Билки справящи се с безпокойството

Притеснението, страхът и стресът имат сериозни последици върху нормалния ни ритъм на живот, особено ако са станали наш постоянен ежедневен спътник. Това води до все повече безпокойство у хората, но всъщност няма за какво. Така, че ако това вече е част от живота ви , вие трябва да се справяте.

Колко тежко е безпокойството ви ?
Ако се безпокоите от всяка нова и неизвестна ситуация, ако чувствата и мислите ви са  постоянно тревожни, ако губите контрол над себе си и това влияе на взаимоотношенията ви, вероятно страдате от паническо разстройство.

Паническото безпокойство може да се прояви в различни степени и размери. Някои от по сериозните форми на безпокойството, които изчерпват силите ви, трябва да бъдат видени от специалист.Повечето хора се „борят с меки” или единични форми на безпокойство.

Билките са много ефективно средство за справянето с този род неразположения. Ако мислите , че влизате в тази категория тревожност, информацията по-долу ще ви помогне.

Можете да започнете с чай от лайка или пасифлора(passiflora), часовниче. Клинично доказано е, че освобождава напрежението, безпокойството, раздразнителността  и безсънието.

Кава Кава(Piper methysticum ) e една от най- популярните билки с мощно действие против страхова невроза, към която не се проявява зависимост.

Приема се под формата на чай.
Подобна билка освобождаваща стреса е корена от валериана, която има способността да противодейства на безсънието и нервното напрежение, подобрявайки качеството на съня.
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин