Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Нарушения в менструалния цикъл-рецепта с коприва,хвощ и др. (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Жените знаят колко са неприятни — и неравномерните срокове, и прекомерните болки, и прекаленото количество кръв. За да се избегнат тези неприятности, предлагаме няколко рецепти.
От една част коприва или хвощ и две части спирт се прави настойка за 1 седмица. Пие се по 10 капки в една лъжица вода. Менструацията и съпровождащите я болки ще свършат много бързо.
Една супена лъжица хвощ се запарва в два литра вода. Пие се по една супена лъжица през два часа. Когато кръвотечението намалее, течността се пие три пъти дневно.
Също така да се запарва и да се пие по една супена лъжица коприва. От стари времена в Китай и Япония сред жените е много популярна настойката от корени на горчивия див пелин. Коренът (пресен или изсушен) се раздробява и се запарва. Настойката се пие три пъти дневно по една супена лъжица.
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин