Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Обилно потене на подмишниците-съвет и рецепта с лавандула и други | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи


    
1. Градински чай и лавандула помагат при нощно потене.    /В-к"Зн" бр.46-2001г./
    
2. Прекомерното потене понякога е признак на бъбречно или сърдечно заболяване. Лекува се следният начин: Измива се тялото с вода и мек сапун. След това се взема 15 гр. стипца и 35 гр. талк, объркват се и с тях се поръсват онези части на тялото, които най-често се изпотяват. Друга рецепта: стипца 5 гр., солна киселина-1 процент и дестилирана вода-80 гр. Разбърква се и се поръсва по тялото там, където най-много се потите. Ефекта от това лечение е стопроцентов.
/В-к"Д-р"бр.52-2002 год./
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин