Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
ГЪБАТА "КЕФИР"-СЪВЕТИ И РЕЦЕПТИ | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!" />

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи

Гъбата на индийските йоги

 


От близо две години  с малкия ми син пием кефир, произведен от тибетската гъба. Той има сколиоза, получена вероятно от висенето му пред компютъра, неудобни чинове и бог знае какво още. Аз си го пия профилактично и за да давам добър пример в къщи.
Напоследък го давам и на болната си майка, която получи големи подобрения, освен че сме на път да преборим анемията, ставите й се поосвободиха и с ходенето сме доста добре.
Във връзка с предишния ми постинг, коментарът на апка и най-вече по въпросите  за анемията  препоъчвам употребата му успоредно с приемането на витамин В12. Защото всичкои болести както разбрахте идват от заболели черва, а кефирът оправя и този проблем. Първата седмица действа доста разхлабващо, но впоследствие стомахът се изчиства и нормализира. Препоръчвам го в началото само вечер на гладно по една чаша в продължение на 20 дена, после 10 дена се почива.След това може да се пие и сутрин на гладно. Така може да искарате до два месеца след като отшумят проблемите ви.Зрънца от гъбата мога да подаря на желаещите да я изпробват.

Лечение с тибетска гъба
 Медицината на тибетските народности дълго я е пазила в тайна. В Европа е внесена от излекуван от цироза полски професор.

Тибетската гъба е с цвят на извара, с размери 5Х6 мм. в началото на развитието и 40Х50 мм в края на периода преди делене. Притежава следните свойства:

·         1. Лекува рак, като преустановява растежа на раковите клетки.

·         2. Напълно нормализира обмяната на веществата в организма.

·         3. Лекува практически всички алергични заболявания.

·         4. Ликвидира всички стомашно-чревни заболявания, в т.ч. и язва на стомаха.

·         5. Лекува заболяванията на белите дробове, бронхит, пневмония.

·         6. Лекува всички заболявания на черния дроб, жлъчния мехур, разтваря камъни в бъбреците.

·         7. Лекува всички възпаления, тъй като изпълнява ролята на антибиотик.

·         8. Напълно изчиства организма от плаки, тъй като изкарва всички продукти на обмяната, в т.ч. холестерина, солите на тежките метали, дионуклеидите и продуктите на обмяната на алкохола.

·         9. Лекува диабет, като нормализира въглеродния обмен.

·         10. Повишава половата активност и намалява телесното тегло, като преустановява процеса на стареене на клетките.

·         11. Повишава тонуса и вътрешните резерви на организма, подобрява паметта и вниманието.

Гъбата се отглежда във всяко японско семейство, в резултат на това Япония има най-здравата нация.

 

Начин на употреба: Гъбата се залива с прясно мляко със стайна температура, около 250 мл и се оставя при стайна температура за 24 часа. Получава се за около 18-20 часа подквасено мляко с лечебни свойства. Консумира се сутрин поне половин час преди хранене или вечер 30-50 мин преди сън. Признак на пълното подквасване е появата на гъст слой отгоре, където се намира гъбата. Млякото се прецежда през едро пластмасово сито, а гъбата се изплаква под струя студена вода и после се залива с нова порция прясно мляко. Ако гъбата не се промива ежедневно и не й се сменя млякото всеки ден, тя става кафява, спира да се размножава и умира.

След около 17 дни масата на гъбата се удвоява и част от нея може да се даде на друг човек. Редува се 20 дни употреба – 10 дни почивка, като по време на почивката гъбата трябва да се поддържа здрава по посочения начин. По време на лечението с тибетска гъба се забранява употребата на алкохол.

Реакция на организма: През първите две седмици рязко се повишава активността на стомаха, поради което се повишава газоотделянето. Възможно е да се появи и разстройство, поради което се препоръчва квасеното мляко да се приема вечер, а не сутрин преди работя. У хората с болни бъбреци и черен дроб може да се появи едновременно напрежение в съответните области, но скоро то отшумява – лечението в никакъв случай не трябва да се прекъсва.

След бурната реакция на организма, която продължава около 10-12 дни започва подобряването на общото състояние и тонус, увеличава се и половата активност, особено при мъжете. След 20-дневна употреба организмът се чувства много по-добре, а след 2 месеца някои от оплакванията съвсем изчезват. След една година организмът практически е напълно здрав.

Квасеното мляко може да се използва за мазане и разтриване на ръцете и лицето, предпазва от бръчки, забавя стареенето на кожата, премахва умората. При полиартрит и ревматизъм премахва болката – болните места се намазват 6-8 пъти дневно. Всяко натъртване или рана заздравяват много бързо, ако натопен  в млякото бинт се сменя 6-8 пъти дневно.

На болните от алкохолизъм  препоръчвам лечението с тибетска гъба, тъй като тя напълно възстановява обмяната на веществата и лекува заболяванията, възникнали в резултат на злоупотребата с алкохол.

Помнете, че за гъбата са нужни грижи. Отнасяйте се към нея като към малко същество! Излишните гъбки раздавайте на други нуждаещи се хора, но обезателно с инструкцията.

Доктор-нарколог: Крохалев Н.И.

ИЗТОЧНИК:

http://kasnaprolet9999.blog.bg

Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс