Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Левкемия-рецепти с зърна от пшеница,корени от бял оман,пчелен прашец и други | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи


1. Да се пие отвара от зърна пшеница, царевица, овес, ръж и просо. \дн.• 2 \

2. Вземат се 150г. стръкове камшик(агримония), корени блатен тъжник и корени ранилист по 80г., цвят невен, корени кръвен здравец, корени бял оман по 50г. и стръкове хвощ 60г. От сместа се вземат по 2 с.л. и врят в 600мл. вода 5мин. Пие се по 100мл. преди ядене на 3 часа. Отделно се пие след ядене по 1 хапче пчелно млечице и комбинирани витамини. Един час след ядене да се взема по една супена лъжица от следната смес: 1.5кг. мед се смесват със 100г. пчелен прашец и по 100г. копривено и шипково брашно. Вечер се изядат по 3 скилидки чесън и половин глава кромид лук, с половин бурканче прясно приготвено кисело мляко. /дн.•4-80 стр./

3.Стръкове камшик-150г., корени блатен тъжник, корени ранилист и корени кръвен здравец по 80 г., цвят невен, корени бял оман, стръкове хвощ и стръкове бударица по 50 г. Две с.л. от сместа се слагат в 600мл. вряща вода и врят 10мин. Пие се по 100мл. преди ядене 4-5 пъти на ден. След ядене се взема по 1 хапче пчелно млечице и комбинирани витамини 3 пъти дневно 20 дни. Два часа след ядене се взема по 1 с.л. от следната смес: в 2кг. мед се слагат по 100г. копривено, шипково брашно и 100 г. пчелен прашец. Вечер преди лягане да се изяжда половин бурканче кисело мляко, в което се слагат счукани в дървен хаван 3 скилидки чесън и 1/2 глава кромид лук. Да се ядат с кората ябълки и дюли. /В-к"Зн"-9-99г./

4.Стръкове камшик 150г., корени блатен тъжник и корени ранилист по 80г., цвят невен, корени кръвен здравец и корени бял оман по 50г., стръкове хвощ 60г. От сместа се вземат 2 с.л. за 600мл. вряща вода и врят 5мин. Пие се по 100мл. преди ядене на 3 часа. Отделно се пие след ядене по 1 хапче пчелно млечице и комбинирани витамини. Един час след ядене да се взема по 1 с.л. от следната смес: 2кг. мед се смесва със 100 г. пчелен прашец и по 100 г. копривено и шипково брашно. Вечер да се изяждат по 3 скилидки чесън и половин глава кромид лук с половин бурканче прясно приготвено кисело мляко.
Илия Ладжев маг. фарм. /В-к"Зн" бр.6-96 год./

5. Луковицата на нарциса се проучва като антивирусна билка, особено срещу левкемията. Използват се водни или спиртни извлеци.
/Л.Лачев-маг. фармацевт./В-к"Зн" бр.11-96 год./

6. При левкемия болният да пие сок от корените на билката слез. Ако е дете, да пие сок от плодчетата. /В-к"Втора младост"бр.13-2002г./

7. Стръкове камшик, корен блатен тъжник, корени ранилист по 150г., корени кръвен здравец,  цвят невен, корени бял оман, стръкове хвощ по 80г., стръкове бударица по 50г. От сместа се вземат 2 с.л. и се слагат в 600мл. вряща вода; врят 10мин. Пие се по 100мл. преди ядене 4-5 пъти. След ядене се взема по 1 хапче пчелно млечице и комбинирани витамини 3 пъти дневно 20 дни. Два часа след ядене да се взема по 1 с.л.от следната смес: Във 2кг. мед се поставя по 100г. копривено брашно, шипково брашно и пчелен прашец. Вечер преди лягане да се изяждат по половин кофичка кисело мляко, в което са сложени счукани в дървен хаван 3 скилидки чесън и половин глава лук. Да се ядът с кората ябълки и дюли.
Маг.фарм.Илия  Ланджев /"Зн"1-03г./

8. Нов американски препарат за лечение на левкемия се казва Гливек. /В-к"Л" бр.21-02 год./

9. Аз сам се излекувах от левкемия. Симптомите са силна отпадналост, липса на апетит, повишена левкоза, тежест в областта на черният дроб. Ето как започнах лечението: пет дни използвах само билков чай: запарка от магарешки трън, невен и бял равнец. Пиех сокове от портокали, ябълки, червено цвекло, моркови и тикви. Вечер правех клизма. През деня приемах 1-2 литра топла дестилирана вода по 200г. По този начин се стимулира черният дроб и костният мозък. Освен това се подложих на самовнушение. Вечер преди сън и сутрин след събуждане си повтарях по 10 пъти "Аз съм здрав, аз съм спокоен, аз не се дразня от нищо, аз се чувствам все по-добре и по-добре." /През деня релаксирам с тази формула./ След 30 дни симптомите на левкемията изчезнаха, организма ми се пречисти от отровите, които се бяха натрупали у него и подхранваха раковите бацили.
Като храна приемах предимно кисело мляко, мед, сладки плодове и овес, моркови, домати, жито, овесени ядки, булгур, картофи, тикви и черен хляб. Смилах си орехи и фъстъци, ядох извара, боб и изобщо бобови храни. Ежедневно на масата ми имаше лук и чесън. Най-важното е убеждението в силата на този метод. Иначе ракът е крайният стадий на едно патологично заболяване, при което се натрупват много токсични вещества. Клетките в някои органи отслабват поради непълноценното хранене, понижават вибрациите си и се израждат в тумори.
Гладът и правилното приемане на определени храни могат да преодолеят рака както го преодолях и аз.
Христо Пейчев, Ловешко /"Д-р"13-03г.с.10/
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин