Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
При киселини,рецепти с лимонтозу,захар и други | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи

1. Пие се само при поява на киселините, профилактично не е препоръчително! 1 лъжичка лимонтузу 1-2 лъжички захар за подслаждане и вода се разбъркват в една чаша, след което се поставя и 1 лъжичка сода бикарбонат, като това се пие докато содата се разтваря и фиши. След около 10-15 минути се усеща ефекта.

2. Леките киселини се премахват с вода на глътки.

3.най-добрият начин да си помогнете е да забъркате следните съставки и да си направите в домашни условия лек за тези неразположения. За целта смесете по равни количества ( по 100 мл )  ябълков оцет и вода, и след като ги разбъркате добавете 1 супена лъжици захар. Разбъркайте много добре, оставете за няколко минути за да може захарта да се разтопи поне отчасти и след това изпийте забърканата течност. Сами ще се убедите, че резултата не закъснява и много скоро ще почувствате облекчение. Самият факт, че този лек е забъркан от напълно естествени съставки говори и за неговата полезност за организма и в частност за стомаха. Тази напитка ще улесни нормализирането на киселинността в стомаха. Ще елиминира киселините и ще спомогне за бързото храносмилане на храната в стомаха. Доверете се на народната медицина, защото тя е устояла през всичките тези години и е доказала ефективността си!

Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин