Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Как да се справим с болезнената менструация? (http://ozdravei.com) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Доста голям е процентът на жените, които страдат от болезнена менструация. В такива случаи жената не може да се движи и се налага да лежи, тъй като болките са наистина неописуеми. Болезнената менструация (дисменорея) може да се дължи на много и различни причини като се започне от възпалителни процеси в малкия таз, сраствания на матката, тумори и се стигне до стресови състояния, които оказват влияние на женския организъм.

pacha treva Как да се справим с болезнената менструация?Нашият съвет е, ако имате болезнена менструация, преди да предприемете каквото и да е лечение да посетите личния си лекар или специализирана клиника, за да сте наясно с истинските причини и едва след това да пробвате различните билкови рецепти, които ще ви предложим.
  Народната медицина може да ви помогне да се справите напълно или поне да намалите болките при болезнената менструация, затова, ако нямате някой наистина сериозен гинекологичен проблем можете спокойно да се доверите на билковите рецепти от народната медицина.
     
    Ще се почувствате много добре, ако си приготвите и пиете отвара от билката Пача трева. Тази билка расте като плевел по поляните и градините, но ако не сте на „ти” с билките можете лесно да я откриете в билковите аптеки. Отварата от Пача трева се приготвя като около 2 с. л. от билката се заливат с 500 грама вряща вода и запарката се оставя да престои поне един час. След това се приема по 100 грама три пъти дневно преди хранене.
 
    Билковата отвара приготвена от :
100 гр. лайка,
50 гр. мента,
50 гр. мащерка,
50 гр. седефче, 
50 гр. змийско мляко,
30 гр. бял имел,
30 гр. корен от дилянка
също ще ви помогне, ако имате болезнена менструация. Билковата рецепта се приготвя като всички изброени билки се смесват и от сместа се сипват 2 с. л. в 500 мл. вряща вода. Щом сместа кипне се снема от огъня и се запарва още 30 минути, след което ще прецежда и се приема три пъти дневно преди ядене по 150 мл.
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин