Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Билки понижаващи холестерола (http://narodnirecepti.blogspot.com) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи

В днешни времена все повече хора страдат от висок холестерол.Това е нещо, което не трябва да се игнорира, тъй като лесно може да доведе до 
сериозни сърдечни проблеми.
За щастие, има билки за понижаване на холестерола и те по естествен път подобряват вашето здраве и дълголетие.Избирането на „точната” билка, или  комбинация от билки ще ви помогне  да установите защо тялото ви произвежда прекалено много холестерол. 
Обикновено две са причини за това – наследственост и неподходяща диета. Определено всички знаем как диетата ни се промени за последните 100 години. 
Безотговорното приемане на мазнини и захар, содата и алкохола, са един постоянен стрес за черния дроб, увеличавайки нивото на холестерола в организма ни. 
Билката, която успешно се справя с мазните храни и алкохола  е Артишок (Cynara scolymus). Тя предпазва черния дроб и помага за снижаване на нивото на холестерола.
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин