Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Лечение на артрит с натурални средства (http://narodnirecepti.blogspot.com) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Хранене - много е важно да се храните правилно, ако страдате от артрит. Яжте  много пресни плодове и зеленчуци и ограничете преработените и нездравословни храни. Това  ще ви помогне да поддържате здравословно тегло, а това е едно от нещата за предотвратяване и лечение на артрита.

Пийте много вода. Имате нужда от хидратация, за да поддържате влажни ставите, за да се движат гладко.

Аеробни упражнения - правете много аеробни упражнения, но с мярка.Правете упражнения за разтягане, предварително, като по този начин ще поддържате ставите подвижни.Плуването е отлично аеробно упражнение.

Топло и лед - могат  да помогне за облекчаване на артритната болка.Използвайте отоплителни възглавници, когато имате възпаление,  и лед, ако имате внезапно обостряне и интензивна болка.

Консумирайте много витамин С:  
Употребявайте храни богати на витамин C. Такива са:
шипка, червен пипер, магданоз, киви, броколи, френско грозде, папая, ягоди, портокали, лимони,пъпеш, карфиол, чесън, грейпфрут, малини, зеле, картофи, домати, ананас, грозде, кайсии, банани, дини, праскови, ябълки, круши, салати;
Витамин С е абсолютно необходимо за възстановяване на колагена и съединителна тъкан, която намалява, когато имате артрит.Някои хора са голям успех  лекуват артрита с по-големи дози (3000 мг / ден) витамин C.

Витамин Е - един от най-популярните домашни лекове за артрит.Витамин Е заедно с витамин С, спомага за по-здрави и гъвкави стави. здрави. Препоръчваната доза е 400-600 мг/ден.

Магнезият - много важен минерал за лечение на артрит. Добавката от магнезий не само ще подобри здравината на костите ви, но ще намалеят спазмите и възпаленията.

Витамин D – е от съществено значение за предотвратяване на остеоартрита а, липсата на витамин D допринася за  това. Ако не сте в състояние да получи достатъчно слънчево греене през цялата година, помислете за добавки от витамин D. Той е един от най-важните лекове, още повече, че ще подобри изцяло здравето ви.

Омега- 3 добавки-  заедно с омега-6 са страхотно начало средства за лечение на артрит. Омега-3 киселини и омега-6 киселините действат противовъзпалително, подобрявайки здравето на костите и ставите.

Хранителни алергии - според много хора, артрита се причинява от скрита хранителна алергия или непоносимост към лекарства. Предполага се , че (чушки, домати, картофи и патладжан) са виновни за артритните болки.Опитайте да изключите тези храни най-малко за един месец от менюто си, за да видите дали се забелязва подобрение. Други възможни „виновници” са  глутен, млечните продукти и соята. За някои хора, едно от най- добрите лечения на артрита е лишаване от глутен.Диетата без глутен най-вероятно ще помогне повече на хора страдащи от ревматоиден артрит, отколкото на тези с остеоартрит.

Калций –Много хора споделят за подобрение с приемането на  калциеви добавки. Артрита може да бъде причинено от отслабване на костите, така че подобряването състоянието на костите ще подобри и цялостното състоянието. Установено, че костно брашно с витамин D е особено полезно при артрит. 

Спалния чувал - е един много прост и ефективен начин за намаляване на сутрешната скованост. Той е един от най-елементарните средства за лечение.

За бързо облекчаване на болката, наложете лапа от черен оман. Навлажнете листа от черен оман с вода и наложете върху болната става, завържете с кърпа.
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин