Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Псориазис-Рецепти с черен бъз и черно кучешко грозде | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
1.Силният стрес може да доведе до псориазис.Добре се повлиява отслънчевите лъчи и морската вода.Да се избягва нервно напрежение.БНМ препоръчва да се консумира сироп от добре узрели плодове на черен бъз.В голям съд се поставят ред плодове и ред захар докато се напълни съда, и сепоставя на хладно в продължение на 10 дни.После се разбърква и плодове,те се размачкват,прецежда се и се пълни в бутилки.Те се съхраняват на хладно.От течноста се пие по 1 ч.л.4 пъти дневно преди хранене.Той еполезен за кожата и без да има някакво заболяване,а също при кръвни исърдечно съдови нарушения.Народните лечители препоръчват петната да се мажат с отвара от плодовете на черно кучешко грозде./В-к"Рец.за здр."б.1-03г.
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин