Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
ПРИ ТРЕСКА (ВТРИСАНЕ)-рецепти/съвети-с кафе,пелин,жълт кантарион и други | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
1. Взема се 10 гр. жълт кантарион, ври 5 мин в 200 мл. вино, като изстине се прецежда. Пие се 1 път дневно преди обяд в продължение на 10 -15 дни. /дн.•3-127/
 
Студена вода и оцет - компреси на глезените и китките за по-бързото охлаждане на кръвта.

При много висока температура над 39 - лицето се залива със спирт за горене и се вее с кърпи - при бързото изпаряване на спирта от тялото следва и неговото бързо охлаждане.

Греяно вино с много чрен пипер - в шотче (ракиена чаша) се изпива на екс за изпотяване.
ТРЕСКА
1. За треска пийте по 100гр. пелин сутрин, обед и вечер. Между треската и пелинът се създава връзка-реакция, и щом те се свържат помежду си, човек оздравява.
2. Изпийте 1, 2, 3, 4, 5, 6, чаши гореща вода или чай, докато във вас се образува реакция на изпотяване. След това се преоблечете и отново изпийте няколко чаши. Вземете малко дървено масло, намажете си краката и ръцете, и си легнете.
3. Яжте люти чушки.
4.  Кафето стимулира организма при треска.

Петър ДъновПартньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин