Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
При запек-вкусна рецепта | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Най-вкусната рецепта, която помага при запек:
1(една) голяма глава червено цвекло
200 гр. сурови бадеми
1(една) опаковка сушени смокини
     Приготовление: обелвате и нарязвате ч.цвекло на филийки (като замразените картофки за пържене). Изпържвате във олио до състояние за хрускане. Изваждате в купичка.
Хапвате едновременно пърженото цвекло, суровите бадеми и опаковката сушени смокини за един ден. На следващият ден Правите нова доза. Така поне три поредни дни. На следващата седмица повтаряте. След това го правите веднъж в месеца в продължение поне на три месеца.
Когато ефектът от рецептата се изчерпи, повтаряте. Тази рецепта помага за напълно изпразване на дебелото черво, а след това и за поддържане с редовно изпразване на червата всеки ден!. Ефектът на тази "рецепта" открих случайно и наистина действа безотказно!
Да ви е сладко и полезно!
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин