Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
При болки в гърло и синузит,рецепта с хрян | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Рецептата е следната: една чаена лъжица настърган хрян с още толкова брашно се смесват с вода, докато се получи не много гъста смес. След като е готово, лекарството се увива в марля и се поставя около носа и на челото, ако имате синузит. Същата процедура може да се повтори като компрес при бронхиални проблеми.

Тъй като хрянът загрява много и има опасност от изгаряния по кожата, е добре в момента, в който усетите много силно парене, дори болка, веднага да махнете компреса. Превантивна мярка към зачервяванията по кожата е намазването на участъците предварително с лосион за тяло.

Нормално е първите пъти да издържите не повече от 5 минути. Но след като свикнете, компресът може да бъде оставен около половин час на засегнатото място.

Всички рецепти по-горе са изпитани и може да ви уверим в техния резултат. Ако някой от изброените проблеми е и ваш, не се притеснявайте да пробвате. 
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин