Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
При кървящи венци,рецепта с Прополис | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Всичко, което трябва да направите, е да намерите парче натурален прополис. От аптеката купете медицински спирт. В едно бурканче накиснете прополиса със спирта. Необходимо е съдът да остане затворен няколко дни, докато прополисът започне да се разтваря.

Когато "отварата” е готова, жабурете се с нея при всяко миене на зъбите. Първите няколко пъти ще бъде доста неприятно. Ако и след това спиртът продължава да щипе много, е възможно да го разредите с малко вода. 
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин