Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
При запушен нос,рецепта със сок от лук | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Да, звучи гадно и чувството не е особено приятно, но пък ефектът е гарантиран. Единственото, което трябва да направите е да изстискате няколко капки от глава лук и да ги капнете в носа си. Ще люти, но пък после ще сте с отпушен нос. Никой фармацевтичен продукт от аптеката няма толкова бърз и безобиден резултат.

Същата тази рецепта може да приложите и при възпаление на ушите. Ако пясъкът, вятърът и солената вода на плажа през лятото не са били доброжелателни към слуха ви, пробвайте с лука.
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин