Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Против астма,рецепта с чесън,масло,мед и други | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Смесват се 100 г чесън и хрян и се смачкват до рядка каша. Добавят се 150 г краве масло и 600 г чист пчелен мед. Сместа се подгрява на водна баня и се съхранява в хладилника. Приема се по 1 с. л. 60 мин. преди ядене в продължение на 2 месеца. При необходимост лечението може да се повтори след 1 месец.
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин