Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
При бронхопневмония с лук,пудра захар,зехтин и други | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Един кг лук, почистен от люспите, се настъргва с пластмасово ренде. След това се посипва с 1 кг пудра захар и се оставя да престои 12 ч. Прецежда се през тензух. 100-120 г разтопен мед се изсипва в течността от лука. Разбърква се само в една посока с дървена лъжица в продължение на 10-15 мин. Пие се 1 с. л. три пъти дневно 15 мин. преди ядене.
Разтривки при невроза и ревматизъм
Шише се напълва с пресен цвят от лайка и се залива със зехтин. Добре затворено, шишето се оставя да стои на слънце 14 дни. След това се държи в хладилника. С това масло всяка вечер се прави масаж на крайниците.
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин