Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Алергия -РЕЦЕПТА С МАГДАНОЗ | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
1.Магданоз спасява от алергия.магданозът е сухо растение и от него се получава малко сок и затова се измива няколко пъти с вода и без да се изтръсква от водата се накъсва и слага в сокоизстисквачка. Останалата вода помага сокът да се изцеди по-пълно.Към кашата могат да се добавят малки количества вода и отново да се изцеди.лечението се извършва,като сутрин и вечер 1 час преди хранене се изпива ро 1 винена чаша прясно изцеден сок.Итилианските учени са прилагали тази рецепта при алергици и е постигнат траен еифект поне за половин година./В-к"Здравен вестник за пенсионера"бр.6-2002 год./
 
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин