Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Язва на дванадесетопръстника -рецепта с охлюви | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Събират се няколко охлюва с черупки. Трябва да останат с черупки през цялото време на лечението, защото иначе умират. Слагат се в някаква мрежичка затворени и се пускат няколко зелени свежи листа в нея да се изчистят. Стоят така около 12 часа. След това се измиват добре и се слагат в компотен буркан, като количеството на охлювите трябва да е 2/3 от буркана. Заливат се с вода, затварят се с надупчена капачка, за да могат да дишат. Така стоят една вечер, за да отделят достатъчно слуз във водата. 2-3 часа преди хранене, около 10 дни се пие с лъжичка от тази вода. Действа като смазка за червата и калцира раничките в тях. Може да се сложи малко сол за по-лесен прием. Ако някой от охлювите не издържи, е добре да се направи процедурата наново с нови охлюви. На всеки два дни, при живи охлюви е хубаво да се изхвърли старата вода и да се сложи нова, която също трябва да престои една нощ преди прием.

Като минат няколко месеца и раничките отново се обаждат. Тогава, по възможност процедурата се повтаря
 
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин