Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Шипове в коляното (2 рецепти,втората на Баба Ванга) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
1.Болното място се намазва със зехтин или олио. Прави се суха питка, поръсва се отгоре със медицински бензин и без да се обръща се  налага върху болното място. Завива се с найлон, вестници или парче плат. За 1 година са необходими само 3 проце дури през вечер. Продължителноста им е от 30 минути до 2 часа. Колената се загряват добре, намазват се със свинска мас, увиват се с парче вълнен плат, огоре  се слага, хартия, бинтова се стегнато и така се преспива. Едната вечер се прави на единото на следващата на другото коляно. Изпълнява се 20 дни. След това в 1 с.л. свинска мас се слага щипка сол  и в продължение на 3-4 дни се прилага същата процедура. Парченце/колкото неголямо яйце/ леко изпечена хума се залива в дървен или стъклен съд с винен оцет, докото се получи гладка маса. Намазва се болното място. Отгоре се слага найлон и парче вълнен плат. Престоява така не повече от 3 часа. Прилага се и при шипове в петите. Стрива се на ситно 1 шепа каменна сол и се смесва с 1 шишенце течен парафин/от аптеката/. Затопля се, поставя се върху марля или парче тензух и се налага върху коляното. Отгоре се поставя хартия, найлон и парче вълнен плат. Компреса престоява  през ноща и сутринта се отстранява. Прави се в продължение на 10 вечери. За всички процедури се използва една и съща смес, като всеки път се затопля. /Рецептите наЛечител кн.• 2/
            
     2.Имах шипове и на двете колена. Слагаха ми инжекции, но не ми помогнаха, а с рецепта на Ванга се излекувах. Взема се 1 глава кромид лук и се разрязва на две. В двете половинки се прави дупка която се пълни с катран. Така подготвената половинка са налага на болното място. Превързва се за да не мърда и се маха чак на сутринта. Болките ще забравите след 2 дни. Лечението продължава поне 2 месеца. /В-к"Д-р"бр.52-03 год.стр.2.
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин