Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
ACCUZIDE -(АККУЗИД ТАБЛ. 20 МГ.X30) CF684 | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

АККУЗИД съдържа две различни лекарствени вещества - quinapril и hydrochlorothiazide. Quinapril се отнася към група лекарства, наречени инхибитори на ангистензин конвертиращия ензим (АСЕ инхибитори). АСЕ инхибиторите най-общо действат като разширяват кръвоносните съдове и по този начин намаляват кръвното налягане. Hydrochlorothiazide се отнася към група лекарства, наречени диуретици. Диуретиците най-общо помагат на тялото да се освободи от излишната телесна течност и се използват и при пациенти с високо кръвно налягане.

AККУЗИД е предназначен за лечение на хипертония.

Заместители за ACCUZIDE -(АККУЗИД ТАБЛ. 20 МГ.X30) CF684

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин