АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

РЕСТАРТА ХИМАКС

Внимание,това е хранителна добавка и не замества правилното и разнообразно хранене!

Какво представлява Рестарта?

Рестарта е растителен препарат c благоприятен ефект върху нервната система. Балансира емоционалното състояние, като подобрява настроението, премахва чувството на тревожност и нервно напрежение.
В състава на продукта са включени стандартизирани сухи екстракти от жълт кантарион и валериана корен, с доказано и фиксирано количество на активните съставки.

В една капсула
Рестарта се съдържат:

120 mg стандартизиран сух екстракт от жълт кантарион (Hypericum Perforatum L.), еквивалентни на 0 36 mg хиперицин;

56 mg стандартизиран сух екстракт от валериана корен (Valeriana officinalis L.), еквивалентни на 0.24 mg сескитерпенови киселини.

Помощни вещества:
пълнители: силанизирана микрокристална целулоза, калциев хидрогенфосфат, силициев диоксид: антислепващ агент: магнезиев стеарат.

Рестарта е подходящ при:

раздразнителност, тревожност, страх; потиснатост, понижено настроение; загуба на интерес и способност за изживяване на радост; нарушения в концентрацията и вниманието; чувство на вина и безполезност;леки нарушения в съня, свързани с физическа и умствена преумора;невротични разстройства, особено в климактериума.

Рестарта подпомага:балансирането на емоционалното състояние;възвръщането на вътрешното спокойствие и увереност;прилива на положителни емоции; подобряването на познавателните функции; повишаването на интереса и активността; естествения синтез на серотонин в мозъка.

Препоръчва се прием на 1 капсула 3 пъти на ден.
Да не се използва от лица под 18 години.

В какви случаи НЕ трябва да се приема Рестарта и кога трябва да се използва предпазливо?
В много редки случаи при хора със светла кожа след приемане на продукти, съдържащи жълт кантарион и последващо излагане на слънце се появява кожна реакция със зачервяване подобно на слънчево изгаряне.
Следователно лица, които са чувствителни на светлина, трябва да избягват продължително пряко слънчево облъчване и посещение на солариуми по време на приложението на Рестарта.

Рестарта
не трябва да се прилага при свръхчувствителност (алергия) към жълт кантарион, валериана или някое от помощните вещества.
Ако приемате лекарства за потискане на кръвоспирането (противосъсирващи таблети с активни вещества аценокумарол, фенпрокумон или варфарин) или лекарството циклоспорин за потискане на имунната система (напр. след органна трансплантация или при автоимунно заболяване), техният ефект може да бъде намален от приемания жълт кантарион.
При тези случаи приложението на Рестарта е разрешено само след консултация с Вашия лекар и под неговия контрол.

Да не се приема едновременно с антидепресанти.

Какво трябва да предприемете, ако Рестарта е бил предозиран?
Макар че е изпитано и обичайно безвредно средство, приложението на Рестарта изисква внимание при свръхчувствителни индивиди.
При продължителната му употреба или предозиране могат да се наблюдават признаци като замайване, сънливост, храносмилателни смущения и увеличаване на кръвосъсирването.
Консултирайте се с Вашия лекар при поява на някои от тези признаци.

Съхранение: на сухо място при температури под 25 С.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Опаковка: 30 броя капсули х 330 mg.

Производител: "Химакс Фарма" ЕООД, България. 

Заместители за РЕСТАРТА 330 мг. # 30 табл. ХИМАКС

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта