Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
Acai Sambazon / АКАЙ БЕРИ КАПСУЛИ # 60 | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

Акай бери е амазонски плод, най- мощният антиоксидант, открит до момента.
Плодът Акай e наричан от местното население на Амазонка „Фонтанът на живота”, заради удивителната полза за здравето като храна, съдържаща необикновени количества полезни хранителни вещества.

Sambazon e първата компания и глобален производител на Акай, разкрила качествата на този уникален плод пред света, внасяйки Акай бери в Северна Америка под формата на сок.
В следващите две години, Acai Sambazon буквално разтърси света.
За разлика от много продукти, на които необосновано са преписвани магически свойства, Acai berry Sambazon е предмет на редица изследвания на най- авторитетните изследователски институти и учени в световен мащаб.
Световно известният дерматолог Д-р Перрикон определи Органичния Acai Berry Sambazon като най-добрaта „Супер храна”, спомагаща за забавяне на процесите на стареене в човешкия организъм. Световните медии нарекоха Акай Самбазон „Ботокс в бутилка”.


Множество изследвания показват, че мощната концентрация на уникални полезни вещества, съдържаща се в кожата на плода на Акай, има анти- ракови свойства, уникално пречистващо действие върху организма, способства за намаляването на рисковите фактори, свързани със сърдечно- съдовите заболявания, диабет, инсулт и артрит, спомага за коригиране на телесното тегло.


Органичният Акай бери е определен за една от най добрите храни за мозъка, която в най-голяма степен може да предотврати заболявания като Алцхаймер, Паркинсон и Деменция.

Акай Самбазон се наложи и като една от най- използваните фитнес храни, поради изразения ефект за увеличаване на енергийните нива, ускоряването на метаболизма, разграждането на мазнините, стимулиращото му действие върху мускулите и способността му да елиминира оксидантния стрес от интензивни тренировки.

Органичният Акай Sambazon на първо място е най- мощният антиоксидант на планетата от всички изследвани храни до момента.
Съдържа перфектен комплекс от Омега 3, 6 и 9 мастни киселини, 19 вида аминокиселини, ценни фитостероли, фибри, протеин повече от яйцата, мощен коктейл от витамини и минерали.

В резултат на невероятния успех на продуктите Акай бери на SAMBAZON, за съжаление Акай бери се превърна във феномен и по отношение на некоректни измамни маркетингови стратегии в световен мащаб. 

Нещата стигнаха до там, че BBB (Better Business Bureau - Бюро за добра бизнес практика) нареди измамите с Акай бери на първо място в списък топ 10 за крупни измами в САЩ.
За съжаление в България също се наблюдава масово предлагане на некачествени продукти с името Акай, съдържащи т.нар. екстракт от плода, който сам по себе си няма хранителна стойност и нямат нищо общо с Органичния Акай бери Самбазон.

 

Състав: 100 % Чист Сертифициран Органичен Акай

 

Разфасовки:

Капсули- 75 бр.растителни капсули х 500 мг.,

 

Действия:

-Увеличава енергийните нива

-Силно прочистващо действие

-Подмладява, заздравява кожата

-Подобрява мозъчната функция

-Повишава потентността

-Осигурява ценни витамини и минерали

-Подобрява сърдечната функция

-Спомага регулирането на кръвната захар

-Забавя процесите на стареене

-Подобрява храносмилателната функция

-Засилва имунната система

-Влияе добре на съня

-Спомага разграждането на мазнините в тялото

-Спомага за увеличаване мускулната маса

-Облекчава симптомите на депресия

-Силен противовъзпалителен ефект

-Антираково действие

-Превенция на Атеросклероза, Ауцхаймер и Паркинсон

-Регулира нивата на холестерола

-Благотворно действие при артритни заболявания

 

Хранителна информация


Доза                    2 капсули
Дози в кутия               38 бр.
Калории                         5
Омега 6                     45 мг
Омега 9                    270 мг
Органичен Акай на прах        1 г
Вид капсули            Растителни

Дневна доза 2 - 6 капсули

Заместители за Acai Sambazon / АКАЙ БЕРИ КАПСУЛИ # 60

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин