Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
ADDITIVA - АДИТИВА + ВИТАМИНИ С ЛИМОН # 20 | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

АДИТИВА + ВИТАМИНИ  С ЛИМОН Х 20

Факти за имунната система
През всяка секунда от денонощието имунната система на организма се бори с вирусите и бактерии, които искат да го разболеят. Почти всеки човек прекарва няколко дни в годината, през които има висока температура, кашля, подсмърча, повръщат и се поти. С течение на годините силата на имунната система отслабва и организмът започва да се разболява по-често. Съществуват редица фактори, които оказват влияние върху имунната система. За щастие съществуват много начини, с които може да се подсили имунната система.
 

Показания:
При състояния на недостиг или при повишена нужда от витамин С.

Състав

аскорбинова киселина – 1000 mg, лимонена киселина, натриев бикарбонат, сорбитол, царевично нишесте, аспартам, ароматизатор – лимон, оцветител Е 101 (натриева сол на рибофлавин-фосфат)

Лекарствена форма

Ефервесцентни таблетки

Фармакологични данни:
Аскорбиновата киселина взема участие в много процеси от обмяната на веществата, играе важна роля в окислително-редукционните процеси, улеснявайки между другото усвояването на желязото, взема участие в синтеза на хемоглобина, необходима е за образуването на колаген и междуклетъчно вещество и за правилния растеж на хрущялите, костите и зъбите, взема участие в процеса на заздравяване на раните, поддържа механичната устойчивост на капилярите, проявява антиоксидантни свойства и засилва имунитета на организма.

Дозировка и начин на приложение:
Обикновено се употребява от възрастни и младежи по 1 таблетка дневно, разтворена в ½ чаша вода или сок. Продуктът не съдържа захар и може да се използва от диабетици.

Опаковка:
20 ефервесцентни таблетки в опаковка.

Заместители за ADDITIVA - АДИТИВА + ВИТАМИНИ С ЛИМОН # 20

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин