Вече и за смарт устройства! Информация за екслузивна реклама!
АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

MAMMA DONNA СЕРУМ ПРОТИВ СТРИИ

 

Съвет за красива кожа
Трябва да пиете по 8 чаши вода ежедневно. Редовното пиене на вода е действие, което много често се пропуска от повечето хора, но редовната хидратация на кожата отвътре е важна превантивна мярка срещу появата на стрии. Погрижете се кожата ви да бъде еластична. Правете си масаж с масла от алое вера, бадеми, кокос, авокадо или шеа. Дори нанасянето на свинска мас по кожата е ефикасно средство против появата на стрии.

Специално създадените опаковка и консистенция улесняват нанасянето директно върху стриите.С интенззивното си действие серумът подхранва и хидратира кожата в дълбочина,като намалява вече образувалите се стрии.

Заместители за MAMMA DONNA СЕРУМ ПРОТИВ СТРИИ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта