АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

URIAGE TOLEDERM RICHE БОГАТ УСПОКОЯВАЩ КРЕМ

 

Подхранващ и успокояващ крем за суха, проблемна и свръхчувствителна кожа. Специално разработен за нуждите на сухата, проблемна кожа  TOLEDERM RICHЕ хидратира и подхранва, отстранявайки неприятните симптоми като сърбеж, опънатост и др. Той подсилва кожата  и я предпазва от външни влияния, като намалява раздразването, чрез комбинацията от algae polyuronides и Термална вода  Uriagе. Създаден за оптимална кожна поносимост /без аромати, без оцветители, с физиологично рН и др./. TOLEDERM RICHЕ намалява раздразнението, предпазва, хидратира и дълготрайно успокоява кожата. 

Заместители за URIAGE TOLEDERM RICHE БОГАТ УСПОКОЯВАЩ КРЕМ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта