АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

URIAGE GIN-8 ГЕЛ ЗА ИНТИМНА ХИГИЕНА

 
 
Успокояващ почистващ гел с рН8 за интимна игиена при възпаления на лигавицата. Нежно почиства, без изсушаващ ефект, благодарение на Glycogyn комплекс /глико естери и глюкофлавоноиди от еделвайс/
Тази деликатно почистваща пяна бързо успокоява раздразненията и чувството на дискомфорт. Алкалното рН 8 в комбинация с piroctone olamine  /противогъбично действие/ успешно се бори с микробиологичните възпаления.
 
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Използвайте в случаи на раздразнения самостоятелно или в комбинация с противогъбични средства. Нанесете под формата на пяна, след което изплакнете обилно

Заместители за URIAGE GIN-8 ГЕЛ ЗА ИНТИМНА ХИГИЕНА

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта