Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
AKBAR ЗЕЛЕН ЧАЙ И ЖАСМИН 50 ГР | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

AKBAR ЗЕЛЕН ЧАЙ И ЖАСМИН

 

Akbar зелен чай и жасмин е лека напитка. Akbar зелен чай и жасмин има приятен вкус. Akbar зелен чай и жасмин се отличава с запомнящо се ухание.

Смес от елитни сортове китайски зелен чай от най-добрите градини на провинциите Юнан и цветове от жасмин от хълмовете на провинция Хенгциан,което създава изящно леко питие с приятен вкус и ухание. 

Начин на приготвяне:
1 пакетче чай се залива с кипяща вода 250-300ml. Запарва се 2-3 минути, след което пакетчето се отстранява. Добавя се захар, лимон,мляко по желание.

Съхранение:
На сухо и плохладно място с относителна влажност на въздуха не повече от 70%

Заместители за AKBAR ЗЕЛЕН ЧАЙ И ЖАСМИН 50 ГР

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс