АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

Описание на продукта:

(хранителна добавка)

СЪСТАВ:

Всяка капсула „Реставит Алфа“ съдържа: концентриран екстракт от зеленоуста мида, желатин, антислепващ агент (магнезиев стеарат).

Всяка капсула „Реставит Омега“ съдържа: рибено масло от сьомга, желатин, влагозадържащ агент (глицерин), витамин E(D алфа-токоферол).

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Допринася за нормалното функциониране на опорно-двигателната система (стави, сухожилия, ставни връзки, кости и др.)

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Зеленоустата мида (Perna canaliculus) живее в ограничени райони в Северната акватория на Нова Зеландия и натрупва в тялото си уникална комбинация от вещества, които не се срещат в никой друг морски или растителен вид. Екстрактът от зеленоуста мида съдържа комплекс от био-активни вещества: глюкозаминогликани (GAG), колаген, хондроитин, естествено свързани минерали, аминокиселини и протеини, специфични Омега 3 мастни киселини, ензими и микроелементи. Всички тези вещества са важна съставна част на тъканите, изграждащи опорно-двигателната система на човека.

Поради своя натурален произход , в състава на зеленоустата мида, те се усвояват лесно от човешкия организъм и допринасят за нормалното функциониране на ставите, сухожилията, костите и опорно-двигателната системa като цяло.

Маслото от сьомга е богато на Омега 3 полиненаситени мастни киселини, с високо съдържание на EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA (декозахексаенова киселина).
EPA е много сходна като структура с арахидоновата киселина. Омега 3 полиненаситените мастни киселини допринасят за нормалното физиологично функциониране на ставите, костите, опорно-двигателната, сърдечно-съдовата, нервната и имунната системи.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Препоръчва се прием 2 – 3 пъти на ден по 1 капсула „Реставит Алфа“ и 2 – 3 пъти на ден по 1 капсула „Реставит Омега“(винаги 1 капсула „Реставит Алфа“+ 1 капсула „Реставит Омега“), след хранене с чаша вода или друга течност.

Количествена информация:

РЕСТАВИТ Алфа + Омега хранителна добавкаСъстав на 1 капсула „Реставит Омега“Състав на максималната дневна доза от 3 капсули „Реставит Омега“Състав на 1 капсула „Реставит Алфа“Състав на максималната дневна доза  от 3 капсули  „Реставит Алфа“% от референтните стойности (RDA)
концентриран екстракт от зеленоуста мида  500 mg1500 mg**
рибено масло от сьомга500 mg1500 mg  **
витамин E (D алфа-токоферол)3,4 mg α-TE10,2 mg α-TE  85

**Все още няма препоръка за референтна доза

ПРЕПОРЪКИ:

За максимален ефект, се препоръчва приемът на РЕСТАВИТ Алфа + Омега да продължи не по-малко от 3 месеца, след което може да се направи кратка почивка.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

При свръхчувствителност към някоя от съставките. Не се препоръчва на деца под 12 години, бременни и кърмещи жени. При поява на нежелани реакции, употребата на продукта трябва да се прекрати.

СТРАНИЧНИ ДЕЙСТВИЯ:

  • Не са наблюдавани в посочените дози.
  • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
  • Да не се превишава препоръчителната дневна доза!
  • Продуктът не е лекарствено средство!
  • Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!

ТД – 43/20.01.2011

СЪХРАНЕНИЕ: На сухо и прохладно място до 25oС.

ОПАКОВКА: 60 желатинови капсули (30 бр. „Реставит Алфа“ по 593 mg и 30 бр. „Реставит Омега“ по 695 mg) или 120 желатинови капсули (60 бр. „Реставит Алфа“ по 593 mg и 60 бр. „Реставит Омега“ по 695 mg).

ПРОИЗХОД НА КАПСУЛИТЕ – ГЕРМАНИЯ

ПРОИЗВЕДЕНО ЗА:„Вита Голд” ООД от „Голаш фарма“ ООД, ул.„Димитър Каляшки”No1, Ваксево

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН СОБСТВЕНИК НА ПРАВАТА ВЪРХУ ПРОДУКТА: ”ВИТА ГОЛД” ООД, гр.София, ул.”Пиротска” 151, тел.088 673 63 63

Заместители за РЕСТАВИТ КАПСУЛИ + КРЕМ НАТУРХОФ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта