Вече и за смарт устройства! Информация за екслузивна реклама!
АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

Стоп Таб

Съвет за отказване от зависимости
Награждавайте успехите си
На всички е известно, че цигарите оказват влияние върху семейния бюджет на семейството. Спрете ли тютюнопушенето, вие показвате, че се интересувате от здравето си. Парите, които сте спестили от отказа на цигари, можете да използвате за нещо, което да ви накара да се почувствате приятно.
 

Действие:

Чрез слюнчестите жлези изработва отрицателна реакция към тютюнопушенето, укрепва на нервната система и дейността на сърцето. Отстранява лошия дъх в устата. Положително въздейства върху устната кухина и дихателните пътища.

Начин на употреба:

3-4 пъти се впръсква под езика, задържа се 10-25 секунди, след което се преглъща. При всяка проява на желание за тютюнопушене се правят по 2,3 впръсквания в устната кухина и няколко вдишвания и издишвания през носа.

Заместители за СТОП ТАБ СПРЕЙ ПРОТИВ ТЮТЮНОПУШЕНЕ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта