АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

РЕСТАВИТ ФОРТЕ 

 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

• Подпомага функциите на ставите и поддържането на опорно-двигателния апарат;

• Подходящ е при усилено натоварване, тежка физическа работа, спорт и др.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Турмерик екстракт: Екстрактът съдържа над 95 % куркумин. По последни данни, куркуминът блокира отделянето на някои специфични фактори на възпалението - например: (TNF). По този начин турмерик екстрактът подпомага за намаляване на дискомфорта в ставите.

D-ГЛЮКОЗАМИН ХИДРОХЛОРИД

Дегенеративните и възпалителните процеси в ставите, а също и травмите, водят до постепенно "износване" на хрущяла и намаляване съдържанието на глюкозамин.Той е естествен компонент в човешкото тяло, основен градивен елемент при синтеза на колаген и други вещества, отговорни за здравината и еластичността на ставния хрущял. D-глюкозаминхидрохлоридът представлява най-чистата форма на глюкозамин, съдържаща 99 % от ефективното вещество. Благодарение на ниското си молекулно тегло той прониква изцяло в засегнатите стави. Експериментите показват, че поради малкия размер на молекулите, D-глюкозаминът се абсорбира почти изцяло в тъканите (степен на абсорбция 98 %). Той стимулира производството на синовиална/смазваща/течност в ставните капсули и осигурява гладкото движение на ставите.

ХОНДРОИТИН СУЛФАТ

Хондроитинът осигурява достъпа на колаген и глюкозамин до най-нужните места в организма (колагенът е най-важния протеин, необходим за формирането на ставния хрущял). Хондроитинът помага при транспорта и на други важни вещества в съединителната тъкан. Това е много важно свойство, тъй като по принцип съединителната тъкан няма добро кръвоснабдяване.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

През първите два месеца се вземат 2 или 3 капсули на ден, след което се взема поддържаща доза от две капсули дневно. Те трябва да се поглъщат цели, без да се дъвчат, с чаша вода по време на храна.

ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА:

Приемането на Реставит трябва да продължи поне 2-3 месеца, след което се прави почивка от един месец, а после курсът се повтаря.

Заместители за РЕСТАВИТ ФОРТЕ КАПСУЛИ # 30

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта