АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

РУБЕЛА СПРИНТ ХИДРАТИРАЩ ФЛУИД


Динамиката на ежедневието, стресът, вредните външни атмосферни въздействия и напредването на възрастта оставят своя отпечатък върху кожата на лицето. Хидратиращият флуид Sprint с Коензим Q 10 осигурява пълноценна защита и нежна грижа за кожата на лицето през целия ден благодарение на доминиращия акцент в активните съставки Коензим Q10, който е неизменна част от всяка клетка на човешкия организъм. С редовната употреба на хидратиращ флуид Sprint с Коензим Q10 можете успешно да компенсирате намаляващото с годините производство на коензима, в резултат на което кожата губи своята еластичност, отпуска се и се появяват първите нежелани мимически бръчки. Подходящ за мъже във възрастова група 30+

Заместители за РУБЕЛА СПРИНТ ХИДРАТИРАЩ ФЛУИД 50 МЛ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта