Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
AVENE ЕМУЛСИЯ ЗА СЛЪНЧЕВА ЗАЩИТА SPF50+ | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

AVENE ЕМУЛСИЯ ЗА СЛЪНЧЕВА.ЗАЩИТА SPF50+ 

Съвет за здравословно хранене
Слънцезащитни продукти за всички сезони
Не пренебрегвайте защита от слънцето, само защото не е в разгара на лятото. През есента и зимата на слънцето може да му липсва топлината както през лятото, но вредните UVA и UVB лъчи са все още там. По-студеното време означава повече дрехи, но лицето ви все още ще бъде изложено на слънце. Всекидневните лосиони за борба с остаряването с UV за лице, ще дадат на вас и вашето семейство необходимата защита за лице от слънцето, така че ги използвайте всекидневно.

Предназначение:

Специално създадена за свръхчувствителна светла кожа и за приложение в случаите на излагане на интензивно слънчево греене.

Свойства:

Емулсия 50+ с много висока защита е базирана на MPI-SORB, осигуряващ защита срещу UVA и UVBлъчите, комбиниран с патентован минерален екран с TINOSORB M + S. Тази фотостабилна и отлично покриваща защита съдържа прекурсор на витамин Е - антиоксиданта претокоферил, който позволява да се подсили кожната бариера, както и екстракт от кукурбита пепо, който намалява мастната секреция. Богата на Термална вода Авен, известна със своите успокояващи и противовъзпалителни свойства, емулсия 50+ притежава отличен толеранс дори при най-чувствителни кожи. Благодарение на своята богата, невидима и немазна текстура тя се нанася лесно и бързо прониква в кожата, което осигурява комфорт при приложение върху нормална и комбинирана кожа. 

Начин на употреба:

Преди излагане на слънце нанесете равномерно върху кожата. Нанасяйте често крема, особено след плуване и продължителни периоди на престой на открито

 

Заместители за AVENE ЕМУЛСИЯ ЗА СЛЪНЧЕВА ЗАЩИТА SPF50+

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс