АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

РЕСТАВИТ КАПСУЛИ

 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Подпомага възстановителния процес при проблемни състояния, свързани със ставите (артрити, остеоартрит, ревматоиден артрит и др.). Използва се при скованост и болки в ставите, износване на ставния хрущял, нарушен синтез на синовиалната течност, различни травми, изкълчване, навяхване и др.

ДЕЙСТВИЕ:

Основните причини за ревматоидния артрит, остеоартрита и други проблеми, свързани със ставите са: възпаления и нарушен баланс между процесите на изграждане и деструкция (разрушаване) на ставните хрущяли. Според последни проучвания при възпалението на ставите се синтезират група ензими, наречени матриксни металопротеази (ММР), отговорни за дегенеративните (разрушителни) процеси в ставните хрущяли. SALTO 3® значително намалява синтеза и активността на металопротеазите (ММР), дава превес на процесите на изграждане на хрущялите и възможност на ставите да се възстановяват. SALTO 3® намалява смъртността на хондроцитите (хрущялните клетки) в условие на възпалителен процес. Допринася за биосинтеза на протеоглюканите, които са част от структурните, протеини на хрущяла. Защитава хрущялния матрикс (протеоглюкани и колаген) и намалява последствията от възпалението. Освен това SALTO 3® участва в синтеза на хиалуронова киселина, която играе ролята на "смазка" вътре в ставите и така намалява триенето между хрущялните повърхности. Подпомага възстановяването и поддържането на нормалната структура и функция на ставния хрущял. Има болкоуспокояващ и противовъзпалителен ефект.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

В зависимост от тежестта на проблема и степента на увреденост на ставите и сухожилията, дневната доза при различните хора е различна. Най-често през първите два месеца се вземат 2 или при по-тежки състояния 3 капсули на ден, след което се взема поддържаща доза от две капсули дневно. Те трябва да се поглъщат цели, без да се дъвчат, с чаша вода по време на храна.

ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА:

Приемането на "Реставит" трябва да продължи поне 2-3 месеца, след което се прави почивка от един месец, а после курсът се повтаря.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

При свръхчувствителност към някоя от съставките. Не се препоръчва на деца, бременни и кърмещи жени.

СТРАНИЧНИ ДЕЙСТВИЯ:

Няма.

Продуктът не е лекарствено средство!

Да не се превишава препоръчаната доза!

Не е заместител на разнообразното хранене!

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!

ОПАКОВКА:

Кутия с 3 блистера по 10 капсули (30 капсули).

СЪХРАНЕНИЕ:

На сухо и прохладно място.

Заместители за РЕСТАВИТ КАПСУЛИ # 10

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта