АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

РУБЕЛА СПРИНТ ОКОЛООЧЕН КРЕМ


Деликатната зона около очите се нуждае от специални грижи, тъй като кожата е много фина, не съдържа мастни клетки и там най-напред се появяват фините бръчици. Регенериращият крем около очи Sprint с Коензим Q10 и специален комплекс от натурални активни съставки, успешно компенсира намаляващия с годините Коензим Q10, който е жизненоважен за функционирането на всяка клетка в човешкия организъм. Кремът има противовъзпалително действие, предпазва клетките от вредните влияния на околната среда, спомага за доброто им функциониране и регенерация. В състава на крема са включени и стягащият агент Pleurimincyl и активният комплекс Sepilift, които стягат и изглаждат кожата, запазват нейната еластичност и неутрализират вредното въздействие на свободните радикали. Подходящ за мъже във възрастова група 30+

Заместители за РУБЕЛА СПРИНТ ОКОЛООЧЕН КРЕМ 15 МЛ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта