АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

РЕСТАВИТ КРЕМ

 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

RESTAVIT крем е със загряващо действие. Вложените активни съставки подпомагат функциите на ставите. Оказват благоприятно влияние при скованост, интензивно физическо натоварване и др. Кремът е подходящо допълнение към други продукти от серията Реставит.

Прополис:

Прополисът действа бактериостатично, бактерицидно, противовирусно, фунгицидно, анестезиращо. Също подпомага за епитализация на рани. Ускорява процеса на резорбция в кожата.

Екстракт от корен на черен оман:

Екстрактът съдържа алантоин, смоли, фенолни съединения, дъбилни вещества и др. Стимулира регенерацията на тъканите, ускорява заздравяването на рани и костни счупвания. Подпомага при възпаления и наранявания на различни части на тялото.

Кипарисово масло:

Кипарисовото масло влияе благоприятно на кръвообръщението, намира приложение при вдървяване на крайниците. Използва се при ревматизъм и артрит, кожни възпаления, екземи.

Босилково масло:

Отлично болкоуспокояващо, особено при болки на нервна основа.

Евкалиптово масло:

Противовъзпалителното и болкоуспокояващо действие определят използването му при артрит и ревматизъм. Дава добри резултати при счупвания и синини. Действа успокояващо и тонизиращо.

Камфор:

Имаревулсивно действие. Възбужда ЦНС и засилва дейността на сърцето. Прилага се при ревматизъм, артрит, счупвания, натъртвания, изгаряния и др. Стимулира кръвообръщението.

Анетол

Представлява активната съставка на анасоновото. Притежава антибактериално и противовирусно действие. Подпомага при възпаление на сухожилията, артритни и ревматични болки.

 Салто 3 ( D - ГЛЮКОЗАМИН ХИДРОХЛОРИД, ХИДРОИТИН СУЛФАТ И СПЕЦИФИЧЕН БИОАКТИВЕН МЛЕЧЕН ПРОТЕИН)

Комплексът стимулира производството на синовиална /смазваща/ течност в ставните капсули и осигурява гладкото движение на ставите. Подобрява защитата на хрущялните клетки. Благоприятства за здравината и еластичността на ставния хрущя.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Втрива се в кожата 2 до 3 пъти дневно с леки кръгови масажни движения.

Заместители за РЕСТАВИТ КРЕМ 50 МЛ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта